Uuuuurrrkk.....

För att jag ska slippa sitta själv o må så j-vla illa ska jag nu dela med mig av detta äckliga bisarra omänskliga grejen...
Läs o kräks....



"Föddes naturligt på söndagen

Efter att ha chockat världen med sin graviditet har nu Thomas Beatie fött en liten flicka.

Flickan föddes enligt källor naturligt och hela familjen sägs må nu bra.

Thomas Beatie, mannen som blivit världskändis sedan han gått ut och berättat att han var gravid, har nu fått en liten flicka. Förlossningen ska ha gått bra och ska ha varit helt naturlig, skriver ABC News i sin nätupplaga.

Beatie föddes som kvinna och växte upp som Tracy Lagondino – men genomgick ett könsbyte. Juridiskt är Beatie i dag man och gift med en kvinna.

Men trots att han opererat bort sina bröst och levt som en man i flera år har Thomas Beatie behållit sina kvinnliga fortplantningsorgan.

Därför kunde han bli gravid, vilket han blev genom provrörsbefruktning. Inseminationen skötte Thomas Beatie och hustrun Nancy på egen hand.

Beatie uppger att han bestämde sig för att bära ett barn efter hustrun Nancy för några år sedan tvingades operera bort livmodern.

– Att vilja skaffa barn är inte någon manlig eller kvinnlig önskan. Det är en mänsklig önskan, skriver han i tidskriften The Advocate.

Thomas Beatie vilar nu efter förlossningen och familjen säger sig vilja ta det lugnt och fokusera på sin nya medlem."



Kommentarer
Postat av: Kajsalisa

Ja....hur naturligt är detta? Naturligtvis kanon att de kan skaffa barn...men kalla det för naturligt...det är väl ändå att ta i??????

2008-07-07 @ 17:06:57
URL: http://kajsalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0